Trucjes

De tijd van zoekmachine manipulatie is voorbij. Vroeger kon je bij Altavista of Ilse nog zorgen voor een hoge ranking door in te spelen op de gebreken van deze zoekmachines. Dit tijd is gelukkig voorbij. De meest gebruikte zoekmachines Bing en Google zijn inmiddels zo ver met hun algoritmes dat niet relevante websites laag eindigen. Uiteraard zijn er nog mogelijkheden om beter te scoren maar dit zijn eigenlijk geen 'trucjes' meer te noemen. Het gaat voornamelijk om relevantie. Heb jij de content waar de gebruiker naar op zoek is? Daarnaast moet uiteraard je website technisch in orde zijn.

Hoe gaan we te werk
play_arrow
Gratis Webcheck
create

Relevante content

Google heeft bij uitstek een goede manier om te zien of jouw website relevant is. Meer dan de helft van de websites heeft Google Analytics geïnstalleerd. Een zeer handige en gebruiksvriendelijke tool waarmee je kunt zien hoeveel bezoekers je krijgt. Daarnaast zijn er nog veel meer opties die je kunt bekijken met Google Analytics. Uiteraard kan Google deze cijfers ook zien en gebruiken voor het bepalen van de ranking. Of dit ook werkelijk gebeurd daarover zijn de meningen verdeeld. Een handig indicator van je website relevantie die je kunt achterhalen met Google Analytics is de Bounce Rate. Klikken je bezoekers snel weer weg? Dan heb je een hoge bounce-rate en ben je dus voor die bezoeker niet relevant.

Hoger eindigen in Google

Het is dus voor een goede ranking van belang dat je website in orde is. Geef Google dan ook de kans om je website hoog te laten eindigen. Je hebt waarschijnlijk heel veel te vertellen en plaatst slechts een deel hiervan op je website. Te veel tekst kan leiden tot bounces maar te weinig tekst ontneemt je de mogelijkheid om gevonden te worden. Zoek daarom een goede middenweg en werk:

Wegnemen van barrières

Niet iedere bezoeker gaat iets bij je kopen. Dat is een vast gegeven. Je bent zelf ook niet altijd op zoek naar een product of dienst, maar gewoon naar informatie. We is het zo dat bezoekers zich voor een aanschaf veelal online laten informeren. Mensen vergelijken het aanbod op verschillende websites. Daarbij is het zaak om met jouw website klaar te zijn voor de daadwerkelijke aanschaf. Haal dus alle barrières weg door:

webshop keurmerk

Start vandaag

Wilt u vrijblijvend een gesprek en website adviescheck? Vul dan onderstaand formulier of bel naar ons kantoor. Wij komen bij u langs of u kunt ons bezoeken.

Gratis website check

Vul uw gegevens in en laat u verassen door de uitkomst!

We hebben uw bericht ontvangen, We nemen snel contact met u op!

Sorry, het bericht kon niet worden verzonden! Neem contact op met info@linkenlogo.nl
Contact Image

De nieuwe erven 3
5431NT Cuijk

Contact Image

0485 800 976

Contact Image

info@linkenlogo.nl

Werk lokaal

Het aanbieden van producten en diensten gebeurd meestal landelijk of in de Benelux of wereldwijd. Dit heeft veel voordelen omdat je markt hierdoor groot is. Toch zijn ook veel mensen gecharmeerd van lokale beschikbaarheid. Vergeet daarom niet om je lokale vindbaarheid goed op orde te hebben. Wij werken zelf vanuit Cuijk, een dorp in de buurt bij Nijmegen. Als het even mogelijk is dan gaan we op bezoek bij onze klant. Hierdoor krijg je pas echt een goed beeld van de producten die worden verkocht en misschien ook wel mogelijkheden die nu nog niet zo goed worden benut.
Is uw bedrijf gevestigd in Cuijk, Haps, Mill, Nijmegen, Boxmeer, Oeffelt, Gennep, Malden, Grave, Heumen, Overasselt, Groesbeek, Wijchen, Beugen, Sint-Anthonis, Sambeek, Overloon, Berg en Dal, Venray of juist in Duitsland Goch of Kleve neem dan zeker even contact op om kennis te maken. Is uw bedrijf ergens anders in Nederland gevestigd, neem dan ook gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.