Bekijk je website door de ogen van een ander.

Veel bedrijven helpen ondernemers met het verbeteren van de ranking in Google. Sommigen focussen zich hierbij vooral op de aanwezigheid van links naar de website. Dit is voor de zoekmachine ranking natuurlijk belangrijk, maar lang niet het belangrijkste element voor een hogere omzet. Hoger in Google Kijk eens als een potentiƫle klant naar je eigen website. Kan de klant snel en eenvoudig vinden waar hij/zij naar op zoek is? Zijn alle benodigde gegevens compleet om de bestelling te kunnen plaatsen? Geeft de website vertrouwen? Zomaar wat vragen die een vreemde vaak beter kan beantwoorden. Tijd dus voor een gratis website check.

Vele factoren

Het bereiken van je doelgroep via natuurlijke zoekresultaten is van vele factoren afhankelijk. Het is niet mogelijk om snel op de eerste plaats in Google te eindigen door er een flink budget tegenaan te gooien. Gelukkig maar. Het zou namelijk de doodsteek zijn van de zoekmachine en zou ook veel ergernis opleveren bij de zoekers. Je wilt namelijk het meest relevante resultaat zien. Niet het resultaat dat het meest heeft betaald om daar te staan. Hier zijn andere mogelijkheden voor, zoals Google Adwords.

Stel deze vragen:

 • Hoe gaat mijn bedrijf het verschil maken?
 • Waarin geloven wij als bedrijf?
 • Waarom zijn we beter dan onze concurrenten?
 • Welke drie kernwoorden zou je aan je bedrijf kunnen koppelen?

Ranking in Google

De positie die je krijgt binnen de zoekresultaten is voor een groot gedeelte afhankelijk van de teksten en plaatjes op je website. Google meet hoe lang een bezoeker op je website blijft. Of deze naar beneden scrollt en daarmee indirect aangeeft dat jouw website de moeite waard is. Wanneer bezoekers direct wegklikken dan krijg je een hoge bounce-rate en blijkt de pagina dus toch niet zo interessant. Je ranking zal dan daardoor ook lager worden. De sleutelwoorden voor een goede positie binnen de zoekresultaten zijn dan ook:

 • Content
 • Content
 • Content
Daarna gaat het om zaken als technische aspecten van de website en de links naar je website.

Wegwijzers

Daarmee is niet gezegd dat je geen links naar je website nodig hebt. Het totale pakket moet kloppen en deze zogenaamde backlinks zijn daar een onderdeel van. Maar alles in de juiste volgorde. Dus eerst interessante content op je website plaatsen, dan je website optimaliseren en dan zorgen dat anderen naar je gaan linken. Deze linkjes worden allemaal knooppunten waardoor bezoekers bij jouw website terecht kunnen komen. Hoe meer van deze knooppunten hoe sterker het web dat je om je eigen website bouwt. Het is echter wel belangrijk dat het links zijn van hoge kwaliteit.

Links van een hoge kwaliteit zijn:

 • Links vanaf betrouwbare websites
 • Die betrekking hebben op een gelijksoortig onderwerp als je eigen website
 • Waar niet al te veel linkjes op staan naar andere sites
 • Vanaf verschillende domeinen

Omzet

Als de stappen van extra content, technische aanpassingen en linkbuilding zijn doorlopen dan gaat dit resulteren in meer bezoek. Maar bezoek is natuurlijk nog geen omzet. De inspanningen moeten worden beloond met meer winst. Daarom is alleen een linkbuilding programma vaak nutteloos. Tenzij de website al perfect is ingericht voor het binnenhalen van de klant.

TLC

Het beter scoren in zoekmachines is niet een trucje, het is werk. Een website heeft aandacht nodig. Een vreemd paar ogen ziet vaak zaken die je zelf over het hoofd hebt gezien. Dit kan soms iets heel simpels zijn dat de bezoeker toch doet afhaken. Iets wat vanzelfsprekend lijkt maar wat voor een buitenstaander misschien helemaal niet vanzelfsprekend is. Vraag daarom bij Linkenlogo om een gratis webcheck. Wij onderzoeken persoonlijk op welke punten u verbeteringen kunt aanbrengen. Als we toegang krijgen tot de techniek dan kunnen we ook zelf wijzigingen aanbrengen. Dit kan bijvoorbeeld als je een website hebt van mijnwebwinkel of een wordpress website. Vraag daarom nu om een gratis webcheck en start met het verhogen van je omzet!

Aan de slag

Ben je overtuigd dat een betere ranking start bij een goede website? Ben je nieuwschierig naar de raad en daad van link-en-logo? Vul dan onderstaande formulier in. Wij beoordelen je website op diverse aspecten. We komen met een plan waarmee je beter zult scoren in zoekmachines. Een combinatie van website verbetering en linkbuilding. We krijgen jouw website in beeld bij een groter publiek.

Gratis website check

Vul uw gegevens in en laat u verassen door de uitkomst!

We hebben uw bericht ontvangen, We nemen snel contact met u op!

Sorry, het bericht kon niet worden verzonden! Neem contact op met info@linkenlogo.nl

Contact Image

De nieuwe erven 3
5431NT Cuijk

Contact Image

0485 800 976

Contact Image

info@linkenlogo.nl