Professioneel Logo

Logo ontwerp, drukwerk ontwerp en website ontwerp onze ontwerpers staan klaar om uw complete huisstijl vorm te geven.

Click Here
logo ontwerp
  • Logo ontwerpen
  • Ontwerp van huisstijl
  • Professioneel bedrijfslogo
  • Tegen lage kosten
  • Snelle service
  • Logo en drukwerk ontwerp

Wat is een vector logo?

Grafische ontwerpen komen in vele bestandsformaten. Zo heb je raster bestanden en vector bestanden. Raster bestanden bestaan uit puntjes. Pixels worden ze genoemd op het beeldscherm.
Vectorbestanden bestaan uit lijnen, vlakken en kleuren die zijn opgeslagen in formules. Rasterbestandsformaten en vectorbestandsformaten hebben ieder hun toepassingsgebied. Zelfgemaakte logo-ontwerpen die zijn gemaakt in Paint of Word zijn vaak rasterbestanden.

Wanneer een rasterbestand en wanneer een vectorbestand?


In een logo dat is opgebouwd uit een rasterbestand is iedere punt (pixel) bekend. Verkleinen van een dergelijke afbeelding gaat doorgaans zonder problemen. Bij het vegroten van een afbeelding die bestaat uit pixels wordt het beeld onduidelijker, minder scherp.
Een vector logo is echter opgebouwd uit lijnen die onbeperkt kunnen worden vergroot zonder kwaliteitsverlies. Bij toepassing op drukwerk, banners, flyers of belettering is het daarom beter om gebruik te maken van een vector logo. Op een webpagina is het van groot belang dat de gebruikte afbeeldingen, zoals het logo, een gering bestandsformaat hebben. Hierdoor zal een website sneller laden. Een raster logo formaat zoals JPG is uitstekend geschikt voor op een website.

Hoe herken ik een vector logo of een raster logo?


LinkenLogo.nl levert de uiteindelijke logo bestanden aan in meerdere bestandsformaten. U ontvangt het logo in .JPG rasterformaat voor op een website en in vectorformaat .EPS voor op drukwerk en banners of belettering. Bij Linkenlogo.nl ontvangt u zelfs de bronbestanden in .PSD formaat. Hierdoor bent u ook in de toekomst niet meer afhankelijk van Linkenlogo.nl en kunt u met deze bestanden naar iedere andere ontwerper of drukker gaan. Verder heeft u ook volledig copyright op uw defintieve logo ontwerp.

Bestel hier uw logo