Veel gestelde vragen

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op via info@linkenlogo.nl

We hebben een aantal veel gestelde vragen reeds voor u beantwoord:
 • Hoe lang duurt het logo ontwerp proces bij LinkenLogo ?

  Na uw bestelling ontvangt u binnen 2 werkdagen de eerste unieke logo concepten. Een aanpassing op concept(en) duurt telkens maximaal 2 werkdagen. Het definitief gereed maken van een logo duurt ook maximaal 2 werkdagen. U kunt dus al binnen enkele werkdagen gebruik maken van uw unieke logo ontwerp!

 • Zijn de bestandsformaten geschikt voor stickers?

  We leveren de logoontwerpen aan in .jpg, .png, .eps, .pdf. Deze bestandsformaten zijn zowel geschikt voor toepassing op een website als bijvoorbeeld voor drukwerk, stickers, spandoeken, etc. .eps is een vector formaat wat oneindig schaalbaar is zonder kwaliteitsverlies.

 • Kan ik ook een eigen ontwerp idee opperen?

  Wanneer u zelf al heeft nagedacht over een logo dan verwerken we dit graag in een concept. U kunt ook naast uw eigen idéé vragen om meerdere andere ontwerpen. Gedurende het ontwerptraject kunt u elementen van diverse concepten met elkaar combineren. Het is ons doel om tot een perfect logo ontwerp te komen.

 • Waarom heten jullie Link en Logo ?

  Naast logo en drukwerk ontwerp kunnen we ook weblink pakketten aanbieden. Hierbij wordt er op diverse websites gelinkt naar uw website. Dit kan voor startende ondernemers een goede manier zijn om beter gevonden te worden op Google. Vraag naar de mogelijkheden via info@linkenlogo.nl

 • Is het veilig om bij jullie te bestellen?

  Uiteraard kunt u bij ons veilig bestellen. We zijn reeds vanaf oprichting lid van stichting Webshop Keurmerk.