Contact

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over logo ontwerp!


Linkenlogo.nl is onderdeel van EHCM Cuijk bv

Zilveresdoorn 30
5432KJ Cuijk
06 21 20 67 65
logo ontwerp webshop keurmerk

 

 

Citaat van een vriend van mij (marketing docent) “je hebt een toplogo”. Ik ben dan ook zeer tevreden!

 

 
logo ontwerp
Voor een nieuw op te zetten site waren wij op zoek naar een nieuw logo. De positieve gebruikerservaringen en de logo's uit de referentielijst spraken ons aan en we hebben het nieuwe logo door Link en Logo laten ontwerpen. We hebben ook een opzet van ons eigen idee gestuurd. Binnen twee dagen kregen we naast concepten van ons eigen idee ook nog een ander concept binnen wat ons toch meer aansprak. Uiteindelijk hebben we gekozen voor dit ontwerp. Kortom binnen een week de originele bestanden in huis van een logo waar we zeer tevreden over zijn.
Oprolhekje
Michael Verdam
logo ontwerp webwinkel
Wij, als webwinkel in voornamelijk houten speelgoed hadden behoefte aan een professioneel logo. Dan ga je op zoek naar een bedrijf die dat voor jou kan realiseren. Op een gegeven moment kwam ik op de site van LinkenLogo.nl terecht. Daar was onder andere een budgetaanbieding om een logo te ontwerpen. Binnen 3 werkdagen zouden er een aantal concepten gemaild worden. Ik besloot om hiervoor te gaan. Tot onze verrassing kwamen de eerste concepten al binnen 2 dagen via de mail binnen. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij aangenaam verrast waren bij deze eerste concepten. Vervolgens is het even kiezen welk logo het beste bij jou past. Ook wil je misschien nog wel iets wijzigen. Bijvoorbeeld de tekst aanpassen of dat ronde bordje kan dat ook rechthoekig worden of kan de kleur iets gewijzigd worden? De mensen van LinkenLogo.nl hebben dit perfect opgelost. Ruim binnen een week na de opdracht, was er het schitterende eindresultaat. Wij zijn apetrots met ons nieuwe logo en ik kan LinkenLogo.nl dan ook van harte bij u aanbevelen.
TimberToy
A. Gorlitz
keurmerk ontwerp
Onze organisatie was eigenlijk toe aan een nieuw logo voor ons SVVS-keurmerk. Na enig speurwerk kwamen we uiteindelijk terecht bij Linkenlogo.nl, die met een aantal ontwerpers een nieuw logo voor ons bedacht. Het resultaat is fantastisch. Van onze keurmerkhouders mochten we inmiddels vele felicitaties en complimenten ontvangen, complimenten die eigenlijk moeten worden toegekend aan Linkenlogo.nl.
SVVS Sinterklaaskeurmerk
Bestuur SVVS