Linkenlogo is al 10 jaar actief in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen voor klanten. Een mijlpaal die we graag willen vieren met een speciale korting. Deze is nu extra interessant omdat we in oktober al een speciale prijs hanteren voor het Best-Seller logo pakket. Hierbij zijn onbeperkt aantal wijzigingen inbegrepen totdat je 100% tevreden bent over je logo. Daarnaast hebben we gedurende deze maand oktober nog een extra korting van €5,- als je de kortingscode gebruikt die onderaan dit bericht staat.

Opmerkelijke logo’s

Gedurende ons tienjarig bestaan hebben we een aantal opvallende logo’s ontworpen. Omdat onze klanten prijs stellen op privacy kunnen we niet alle logo’s publiceren. Toch is het leuk om te zien dat een logo ontwerp van Linkenlogo wekelijks op tv verschijnt. Een bekend productiehuis heeft namelijk haar logo door ons laten ontwerpen.

Er zijn in de afgelopen jaren ook leuke ongebruikelijke ontwerpopdrachten binnengekomen. Van stichtingen of groepen waarvan je het bestaan niet kende. Bijvoorbeeld een Sinterklaaskeurmerk, Vriendengroepen, Familiewapens, Eetconcept met bitterballen.

Communicatie

Veel ondernemers vinden het fijn als ze kunnen omschrijven wat ze in gedachte hebben voor hun logo. Dit gaat soms in vrij algemene termen zoals: vrolijke kleuren, krachtig lettertype, fijne vormen. Het is dan voor ons de uitdaging om dit te vertalen naar de juiste vormgeving. Doordat we bij iedere opdracht werken met verschillende ontwerpers lukt dit meestal goed. Er is altijd wel een concept dat de opdrachtgever mooi vindt. In veel gevallen zijn er meerdere concepten die in aanmerking komen om tot het definitieve logo ontwerp te worden uitgeroepen. Dan is er nog een mogelijkheid om elementen te combineren.

Start het ontwerpproces

Ben je zelf ook op zoek naar een nieuw fris logo waarmee je de markt op wilt? Ga dan ook in zee met Linkenlogo en laat je verassen door onze creativiteit. In de maand oktober extra voordelig door onderstaande kortingscode te gebruiken. We kijken uit naar een leuke samenwerking!

Speciale kortingscode geldig in november:

J4T7Z56T

Start het ontwerpproces, klik hier

Voorbereiden opdracht

Wil je niet helemaal blanco het ontwerptraject beginnen? Alvast je logo-ontwerp opdracht voorbereiden? Lees dan dit artikel over de geheimen van een goed logo ontwerp. Je kunt dan de ontwerpers beter informeren over jouw wensen.